Velkommen til

Canelana's Historie

Canelana er et norsk produkt med målsætning om at være markedets førstevalg i uldprodukter til hunde og deres ejere.

Uld varmer selvom den er våd, uld er åndbart og isolerende – alle elsker uld! Vores produkter er funktionelle og komfortable, de fleste er lavet af ren merinould. Typiske produkter og bestsellers er ulddækken, uldsenge og uldjakker til mennesker.

Uld er et naturprodukt (i modsætning til polyester/fleece). Med Canelana på kroppen holder du både dig selv og din hund varm selvom det er koldt. Vi designer i Norge og syer i Polen. Polen er et EU-land, og alle forhold i produktionen er underlagt EU-regler.
Ulden kommer hovedsageligt fra Polen, Tyskland og Estland. Garnet anvendt til strikkeprodukter er Italiensk.

Vores vigtigste værdier er dyrevelfærd, natur, respekt og omsorg for alt levende, ærlighed og kvalitet.

CANELANA'S HJEMMEBASE

Ingrid fortæller:
”Vi etablerede mærkenavnet Canelana i 2013 og startede fra «ingenting». Vi markedsførte produkterne ved at vise dem på hundearrangementer – udstillinger og stævner – og gennem ambassadører, dygtige udøvere i de forskellige hundesportsgrene.
I dag er det med ydmyghed og glæde vi oplever Canelana er førstevalget for rigtig mange, og vi har forhandlere mange steder i Norge og andre lande, som bidrager til at øge kendskabet til Canelana".

Vi som startede Canelana er Ingrid Tandberg og Torbjørn Lund. Ingrid elsker natur og dyr, specielt hunde, og har økonomisk/administrativ uddannelse og erfaring fra erhvervslivet og NKK.
Torbjørns store interesse er jagt og fiskeri, og han har baggrund fra militæret, og over 20 år med fjeldopsyn på Hardangervidda. Disse interesser og kompetencer var vores udgangspunkt i 2013.

Det kan du fortsætte med her

© COPYRIGHT 2022 - CANELANA DANMARK