Velkommen til

Team Canelana

Vi er stolte af at kunne præsentere vores dygtige ambassadører for Canelana og deres skønne hunde. 
Vi glæder os over samarbejdet og er glade for at få fremvist vores produkter på bedste vis.

Mvh Miriam

 

IRENE JARNVED & FLOKKEN

"Mit hundeliv er langt…
I hele min barndom er jeg vokset op med hunde – i familien havde vi 4 – 8 hunde af gangen af forskellige racer. Fra jeg var omkring 8 år, trænede jeg med vores pomeranians.
Jeg vidste ikke hvad eller hvordan jeg gjorde det – men de små hunde lærte altid det, jeg havde besluttet mig for at lære dem.
Så fra jeg var 10 år gammel var jeg besluttet og min fremtid planlagt: Jeg ville være hundetræner.
 
Og det blev jeg.
Jeg har arbejdet på fuld tid og professionelt med hundetræning og adfærdsbehandling siden 1995.
Her udover er jeg forfatter til fire bøger, indlærer hunde til film og reklamefilm, er tilknyttet som underviser i DKK, 
tester hunde for TrygFonden til brug som besøgshunde på plejecentre – og afholder enkelte kurser for familiehunde og jagthunde.
Min hovedbeskæftigelse er dog mine uddannelsesforløb, hvor jeg nyder at nørde igennem med mine elever. 
Jeg udbyder private uddannelser til:
-   Instruktør for familiehunde
-   Jagtinstruktør
-   Adfærdsbehandler
 
Pomeranian er for mange år siden udskiftet med jagthunde.
Da jeg købte min første jagtrace (eng. springer spaniel), for godt 20 år siden, ville jeg gerne gå på jagt.
 Og i mødet med jagttræning og praktisk jagt, mødte jeg en hel anden verden og tilgang til hundearbejdet end jeg havde set tidligere. Jeg smøgede ærmerne op, og valgte at kaste mig ind i denne, (for mig) meget anderledes verden med et mål om at berige den med en helt anden tilgang til indlæring af vores skønne, samarbejdede jagtracer.
 
I mit private liv bor jeg sammen med mine seks hunde, der alle er af jagtlinjer.
Jeg har haft ft-spaniels i mange år og har nu en ft cocker og to ft springere.
For fem år siden fik jeg min første labrador – og vupti, tre år efter beholdt jeg to hvalpe fra min egen avl. 
Så dem er der også tre af i husstanden nu.
Jeg bruger meget tid på at træne hundene til prøver og markprøver (i jagtregi). 
Og jeg går på jagt med de hunde, der ikke længere bliver stillet på prøve.
 
Canelana er både en lækker, ren uldkvalitet og med en virkelig optimal pasform til både mine hunde og jeg. 
Helt PERFEKT til mit brug!
Både i træning og på jagt er der ofte meget ventetid – og for ikke at hunden når at blive kold, til den skal ud og arbejde igen, får den Aurora-dækken på. Dette dækken sidder optimalt på hunden, så den bliver holdt varm. Og endnu en fordel for mig, er at dækkenet ikke er så tykt. For når jeg er ude i naturen langt væk fra bilen, skal dækkenet ikke fylde mere end at det kan opbevares i min dummyvest.
Jeg ”bor” selv i Grimsu jakken – og bruger Canelanas pulsvarmere, der gør det lettere for mig at håndtere godbidder, dummyer osv."
LISELOTTE HUTZELSIEDER NIELSEN & GOA

"Mit navn er Liselotte Nielsen og jeg har været i hundeverdenen siden jeg i 1984 fik min første schæfer/collie blanding. Siden da har jeg haft 4 schæfere. Jeg har igennem årene trænet alle programmer indenfor DCH. C, B, A og E-klassen, Nordisk rundering, Nordisk Spor og sporhundeprøver. Har deltaget i DCH DM 15 gange med 13 podiepladser. De 10 af dem i Spor.
Har ligeledes deltaget i Nordisk Mesterskab i Sverige, Finland og Danmark.
Og Deltaget i Eliteturneringen med en samlet 3. plads.

Nu går jeg med 6 årige Goa i Schæferhundeklubben, hvor vi træner IPG, Spor, lydighed og forsvarsarbejde på højt konkurrenceplan. Goa er enormt stabil i hendes arbejde og dette medførte en plads som 1. reserve på landsholdet ved VM i Randers i år. Sideløbende med det træner jeg IFH spor. Det er nok her min force ligger. Jeg har deltaget i VM 5 gange med min gamle hund Hedegårds Odille (Thilde) med en Verdensmestertitel i 2019 i Tjekkiet. I 2021 vandt jeg VM i IFH spor med Hesselballe Goa i Ungarn, og i år blev vi nr. 3 til VM i IFH spor i Polen.
Det er alt sammen arbejde der kræver en hund med en god fysik og god kondition. Specielt IGP sporten er hård for hundens fysik, og derfor er det yderst vigtigt at undgå skader. Det er en sport med mange hårde starter og opbremsninger, og her er det med at holde musklerne varme. Det er vigtigt at hun er varm når jeg tager hende ud af bilen og starter opvarmning, inden hun skal på banen og yde max, og ligeså vigtigt at hun langsomt køler ned når hun skal i bilen igen efter hårdt arbejde. Det kan musklerne bedst lide.

Det er så her Canelana dækkenet kommer ind i billedet. Mine hunde bruger meget tid i bilen i ind og udland. De lækre ulddækkener har en super pasform. De sidder tæt på kroppen og dækker hals, bryst, bug og går godt ned om lænd og baglår. Hvis hundene er fugtige eller våde, tørrer de hurtigt med disse dækkener, og eftersom uld ikke lugter fugtigt (selvfølgelig skal de hænges til tørre), undgår man den kendte lugt af surt tøj.

Det bløde Lana uld-dækken bruger hun når hun skal ligge i en kold bil i længere tid. Det er enormt blødt og varmende og hunden kan bevæge sig i det uden det mister pasevnen. Det er også super hjemme når hun ligger ude i den kolde sne og passer på hønsene.
Touring dækkenet, der også er vindtæt- og vandafvisende, er det vi bruger mellem træningspassene. Det er hurtigt og nemt at montere, også i mørke, og det har samme gode pasform som det andet. Dog lukkes det let med en clips over ryggen, hvilket gør det nemt at arbejde med, når hun skal ind og ud af bilen flere gange. Og så tager de fugten i pelsen.
Hun nyder varmen i dem og bevæger sig frit i dem. De bliver siddende trods leg og løb.

Jeg kan varmt anbefale de lækre ulddækkener, som er blevet en uundværlig del af vores træning".
SARAH LORENTZEN & JINX

"I min familie har vi altid haft dyr. Gnavere, fugle og katte har vi haft siden jeg var barn. Familiens første hund, trænede jeg i forskellige tricks, og da jeg var 22 fik jeg min første egen hund, en blanding fra Den Blå Avis. Denne hund var en kæmpe udfordring for mig, men han lærte mig virkelig meget om hundetræning, og han blev min første agilityhund. Jeg blev bidt af sporten og har nu ialt haft 10 forskellige hunde, hvoraf de 6 af dem har været udtaget på det danske agility landshold. 
Lige pt har jeg 4 hunde.
Jeg elsker at træne hunde, og jeg prøver hele tiden at udvikle mig, og putte nyt i rygsækken. Ikke 2 hunde er ens, og hver hund skal trænes på den måde der passer til dens personlighed. Jeg elsker at se en forsigtig hund blomstre og få selvtillid. Jeg elsker at se en powerhund, slå hjernen til og arbejde, uden at ryge op i det røde felt, og alt ind imellem.
Jeg har gennem årene samlet en del mesterskabs titler på cv’et:
1 x individuel Verdensmester
1 x verdensmester for hold
2 x Danmarksmester
3 x Danmarksmester for hold
2 x Nordisk mester
2 x Nordisk mester for hold
1 x sølv til Nordisk mesterskab
2 x bronze til Nordisk mesterskab
3 x sølv for hold til Nordisk mesterskab
Derudover har jeg vundet diverse finaler, og fået titlen Årets Agility Hund 6 gange.

Jeg er dybt beæret, og meget glad for at Jinx er blevet en del af Team Canelana Danmark. Dæknerne sidder som støbt på hundene, og der er masser af bevægelsesfrihed. Den lækre uld varmer perfekt, og sørger for at hundenes muskler bliver holdt varme i pauserne, og ikke bliver kølet for hurtigt ned efter endt træning. Herhjemme vælger hundene oftest at lægge sig på Canelana madrassen, hvis de ikke ligger og putter hos mig. Uld er bare det bedste.

Jinx
Jinx er en 3 årig bordercollie. Han er en perfekt blanding af power og hjerne. Han har en drømme springteknik, og et super overskud på banerne. Vi har stadig massere skills der skal læres, og ting der skal finpudses og optimeres, men på det halvandet år, han har konkurreret er han rykket i klasse 3, og er blevet DKAGCH. Han blev i år udtaget på landsholdet og deltog til Nordisk mesterskab. Han endte på en super flot 8. plads, hvilket jeg er meget stolt og rørt over, når man tager hans alder i betragtning. Jeg nyder hvert et minut med ham. Om det er træning, gåture, tricks eller at ligge i arm, så er han verdensmester til det hele i mine øjne".

STINE EILERSEN & ARGON

"Jeg er vokset op med hund, og fik min egen hund, da jeg fyldte 17 år. Jeg har haft flere forskellige hunderacer, men har dyrket hundesport og gået til konkurrence med dem alle. Jeg har tidligere dyrket DCH programmet, herunder været i eliteklassen i flere år med 2 hunde.

Nu dyrker jeg Nordisk Rundering, som er et FCI program, hvorfor der både er et DM og et NOM. Nordisk Rundering er et krævende program, hvor man aldrig helt ved, hvad hundene kommer ud i. Det meste foregår ude i terrænet, og kræver en stærk fysik af især hunden.

Jeg har vundet DM flere gange med min nu pensionerede hund, og også deltaget i, og været placeret de gange vi har været udtaget til NOM. Nu er jeg startet op med en ny hund, og det tegner godt allerede, på trods af Argon’s relativt unge alder.

Vi er utrolig glade for at være sponsoreret af Canelana, da det i min optik er det bedste dækken til min hund. Det er varmt og med super pasform. Det er vigtigt for mig, at min hund kan blive holdt varm, når vi er ude for at træne og til konkurrencer, da han tilbringer meget tid i bilen, og ikke må sidde og blive kold, når han skal ud og arbejde. Ligesom han heller ikke må blive kold, efter han har været ude at løbe. Ulden holder ham varm og tør og klar til arbejde uanset vejret.

Argon
Argon er en super fin Border Collie hanhund på 2 år af de fineste arbejdslinier. Han er en meget kvik lille hund, der altid er tændt på at arbejde - og løb er én af hans favorit øvelser. Han har, siden han var 8 uger, trænet i at blive runderingshund.
Han har allerede været placeret et par gange i lille nordisk rundering, og vi håber, vi snart består en stor. Han er, udover at være en helt fantastisk arbejdshund, også en rigtig dejlig hund med et super godt sind. Han hviler fuldstændig i sig selv, og er utrolig nem at have med rundt til alt.

Argon er en super træningsmakker, og vi glæder os til fremtiden sammen".
Argon

HELLE VITTRUP THOMSEN & TIFFANIE


Mit hundeeventyr startede for 12 år siden da jeg købte en Cavalier King Charles Spaniel som skulle være familiehund. 
Vi startede til lydighedstræning i DcH og fik hurtigt smag for hundetræning.
Senere købte jeg en Border Collie og begyndte at gå til hundekonkurrencer.

I dag har jeg 3 Border Collier, en pensionist og 2 aktive i DKK lydighed. Jeg har Tiffanie som jeg konkurrerer med i DKK´s højeste klasse, og hendes datter Cia som også er godt på vej. Tiffanie er efter fantastiske arbejdslinier. 
Hun har masser af power og lyst til at arbejde. 
Jeg elsker at træne med hende, og glemmer ofte tid og sted når vi træner.

Jeg har rigtig mange gode oplevelser sammen med Tiffanie. Vi har deltaget på landsholdet siden 2017, og har været med til flere Verdensmesterskaber og Nordiske Mesterskaber. Vi har deltaget i Årets Hund og er blevet Danmarksmester i elite klassen 2 gange.

Jeg er virkelig glad for at være med i Team Canelana, da uld er det bedste at pakke sig ind i, både for mig og mine hunde. Dækkenerne har en super pasform, med god bevægelsesfrihed, så de kan anvendes både til gåture og når vi træner. 
De er fantastiske til at holde musklerne varme, hvilket betyder meget for at undgå skader. 
Og så er det et kæmpe plus at se hundene nyder at have dem på.

LENE DYRNER & JASON

"Jeg har haft border collier siden 1993. I den tid har jeg været aktiv i konkurrencemiljøet i flere forskellige discipliner.
Min første bc blev agilitychampion. De næste blev rallychampion, faktisk blev den ene den første bc i Danmark med den titel. Da jeg så fik Cooper gik vi over til DKK lydighed.
Jeg brænder virkelig for denne sport og Cooper er også blevet lydighedscampion.
For at blive bedre og for at få noget mere med i rygsækken, har jeg været med til mange VM og NM mesterskaber som tilskuer. Jeg er prøveleder, og også selv arrangør af lydighedsprøver.
Jeg er meget aktiv på kurser med udenlandske og danske instruktører.

Jeg er meget stolt over at blive valgt med mit nyeste skud på stammen Jason, som Mascot for Canelana. 
Deres dækner har en fantastisk pasform, og når man bruger mange timer på kurser, så ved jeg bare, at disse dækner holder mine hunde og deres muskler varme og tørre hele dagen. Det betyder virkelig meget for mig.
Canelanas hundesenge og madrasser er også et stort hit i vores hjem.

Jason:
Vi har lige mødt hinanden. Jeg har ventet 3 år på denne dreng. Han har de fineste aner i blodet og jeg kan slet ikke vente på alle de eventyr vi skal på sammen - hele verden venter på os.
Jason kommer også til at blive aktiv i DKK lydighed.
Det bliver en fest."

MORTEN JUHL HANSEN & SAXO


"Jeg har beskæftiget mig med agility siden 1994. I hvert fald sådan ’fuldtid’.
Begyndte så småt i 1992, at snuse til det.
Har været agilityinstruktør siden 1995. Både i klubregi og som ekstern instruktør til ad hoc kurser.
Er aktiv i konkurrence i både DcH og DKK. Indtil 2000 udelukkende i DcH, men fra 2001 og frem har jeg været aktiv i begge foreninger.
Uddannet som agilitydommer i 2007. Har dømt primært i Danmark, inkl. det årlige internationale ugestævne hvert år siden uddannelse. Har endvidere dømt i Tyskland og Østrig.
Har haft andre udenlandske invitationer, men fravalgt de fleste aht. egen deltagelse i konkurrencer med henblik på diverse udtagelser.
Skal dog udenlands til foråret, da jeg skal dømme EO i Danmark i 2023.
Jeg har løbet med flere forskellige racer i tidens løb, men siden ca. 2000, har det primært været Border Collies, 
som har været den foretrukne race.
Resultatmæssigt vil jeg forsøge at opsummere de mere betydende 😊
Individuelt:
- 6 podiepladser til DcH DM – heraf 4 1. pladser
- 8 podiepladser til DKK DM – heraf 2 1. pladser
- Deltagelse på NM og VM landshold en del år
med en 8. plads til VM som bedste resultat
- Deltaget i Invitational klasse til Crufts 2 gange – heraf 1 1. plads
- Vundet Årets hund og Årets Allround
Hold:
- DKK danmarksmester for hold 6 år i træk
- Saxo er DKK danmarksmester for hold i 2022.
- Vundet Årets hold 6 år i træk

Saxo er nyeste i flokken af nu i alt 4 hunde, som alle er border collier. Saxo er 3 år gammel og er utroligt lovende, når man ser på hans måde at håndtere en agilitybane. Det gælder både til træning og til konkurrence – og det er lige meget om det er et lille udendørs sted eller det er et indendørs sted, hvor der er småt med pladsen. Han er meget fokuseret på opgaven. Saxo er allerede rykket op i klasse 3 og blev udtaget til NM i 2022, hvor han klarede det supergodt. 
Det bliver rigtig spændende at følge ham i 2023.
Derhjemme går Saxo sammen med de tre andre bordere i husstanden, som er Spottie (tæve, 13 år og pensioneret), Guide (han, 8 år og kl. 3) og Gulddreng (han, 5 år og kl. 3)

Både Saxo og jeg er meget glade for, at Saxo er kommet med i Team Canelana Danmark, og at være med til at give opmærksomhed omkring de lækre Canelana produkter, som alle hunde fortjener at have fornøjelse af. 
Dækkener sidder fantastisk godt, og hundene er dejlig varme under brug.
Saxo elsker også sin Canelana hundeseng, og er ikke meget for at udlåne den til de andre hunde i hundestanden, så de skal være hurtige for at låne den. Tror det står højt på deres ønskeseddel, at få en selv" 😊

JANNIE HEDEGAARD NIELSEN & WISH

"Jeg har altid elsket dyr, og i 2001 fik jeg min første hund, som jeg købte for mine konfirmationspenge. Siden da er flokken vokset, og i dag har jeg 3 shetland sheepdog og 2 border collier. Jeg ELSKER hundesporten agility, og har været aktiv agilityudøver i 22 år.
 I løbet af de mange år, har jeg deltaget på det danske landshold adskillige gange, og har 2 guldmedaljer fra Danmarksmesterskaberne hængene på væggen. 
Jeg er så privilegeret at have min egen indendørs træningshal, som giver mig de bedste muligheder for at kunne træne med mine hunde hele året rundt.

Jeg deltager ofte på kurser med nogle af verdens bedste agilityudøvere, for at tilegne mig ny viden til min egen træning, samt til undervisning af mine kursister.

Udover træning med egne hunde, samt undervisning af mine kursister, så er jeg uddannet agilitydommer hos DKK, og elsker at kunne stå på banen og nyde en masse flot agility på første parket.

Jeg er stolt af at være en del af Team Canelana Danmark, og få muligheden for at vise Canelanas fantastiske produkter frem til hele hundeverden. Jeg selv er stor fan af min Grimsbu jakke, som holder mig varm på gåture, eller på lange aftener i hallen med undervisning. 
Min eneste udfordring med jakken er, at det er svært at nøjes med én, da den findes i så mange flotte farver.

Wish er min konkurrencehund på 5 år, og har altid sit Aurora dækken og Selva dækken med i træningstasken i de kolde vintermåneder. Dækkenerne har en perfekt pasform, og giver samtidig god bevægelsesfrihed, uden at glide rundt på ham".LOUISE ANDERSEN, KUMA & URI

"Hundene er hele mit liv !

Jeg er født og opvokset i Silkeborg, og jeg har været omgivet af dyr det meste af mit liv. Jeg er vokset op med Schæferhunde, dressur -og springheste.
I 2009 købte jeg min første træningshund, en brun Labrador, Rolex.
Ham og jeg opnåede fine resultater sammen, både inden for Rally og NW, samt han var en fantastisk terapihund for hunde med frygtsom adfærd.

Siden har jeg, ud over ham, været så heldig at have 5 fantastiske hunde i mit liv, 2 labrador, 2 Rhodesian Ridgeback og Uri, min første Border Collie.
Vores lille flok består nu af Lewanika N’Moto Kuma, min Rhodesian Ridgeback tæve og min BC, HWBC Mind Blowing Uri.
Kuma og jeg går schweiss spor, træner Nose Work og lidt Rally.
Kuma blev i 2022/23 Årets Schweiss Hund i RRK regi – hun er så sød en pige, og jeg elsker hendes selvstændige personlighed og kærlige væsen.
Min lille raket, Uri, træner jeg DKK LP og Nose Work med, jeg har en drøm om at vores eventyr vil bringe os ud og konkurrere i LP.
Uri er en skøn træningshund og jeg elsker alle de oplevelser vi har sammen. Uri besidder et fantastisk potentiale, som han har med sig i sine skønne linjer. – så jeg håber bare jeg kan følge med…

Ud over at træne med egne hunde, driver jeg til daglig hundetræningscenteret HUND I FOKUS, sjæl, balance, træning.
Jeg har uddannelse i, og arbejder med hundeadfærd, som hundeejerinstruktør og hundetræner. Jeg arbejder også som mentor for Victoria Stilwell Academy, hvor jeg arbejder med uddannelse af nye instruktører.
Jeg har trænet hunde i 15 år, og begyndte at undervise professionelt i 2011.
Jeg har flere forskellige kurser og workshops bag mig (-og foran mig) inden for hundesport, træning, adfærd, anatomi, ernæring og førstehjælp til hunde - dér sker hele tiden spændene udvikling inden for hundeverdenen, og jeg elsker at holde mig opdateret og lære nyt.

Da jeg ofte er ude af huset til kurser og uddannelse, hvor der er meget ventetid for hundene i bilen eller i en kold træningshal, samt jeg altid har mine hunde med mig over alt, har CANELANAs ulddækner, jakker og madrasser været vores redning.
Mine hunde og jeg er altid sikret en varm krop og god komfort – Uri hopper også gerne ud i øs-regnvejr, og da er THERMO el. AMBASSADØR dæknet uundværligt til at tørre ham hurtigt og holde ham varm, intet har tidligere kunne tørre mine hunde hurtigere og bedre.

Så tak til CANELANA for et fantastisk produkt !"
PERNILLE DYRMANN & KENNA

"Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid ønsket mig at få hund. 
Så da jeg flyttede hjemmefra, fik jeg endelig min første hund; en Bearded Collie, og kort efter fulgte endnu en.
Jeg har haft hunde lige siden, i forskellige racer; Bearded Collie, Dalmatiner, Labrador og nu Border Collie, 
som jeg vist må erkende, er blevet ‘min’ race.

Jeg trænede lydighed med Bearded Collierne, agility og DCH program med Dalmatineren 
og jagt-/apporteringstræning og rally lydighed med mine Labradors.

Pt har jeg tre hunde. Mine to pensionerede labber og min Border Collie, Kenna.

Min første lab, Sifka er nu 11,5 år. Jeg fik hende til apportering, men dét gad hun ikke. Så efter en tur ud i en sø, foran en flok jægere, for selv at hente de ænder, som hun ikke gad, kastede vi os over rally lydigheden - og med noget større succes.
Min anden lab, Kaj, er 10 år. Han overtog på andejagterne og har været formidabel til det.

For ca. 5 år siden begyndte jeg at snuse til DKK lydighed. Dér fik jeg også Kenna, min første Border Collie. Kenna er min ‘once-in-a-lifetime’-hund, der pludselig dumpede ned i armene på mig. 
Hun er altid klar på at arbejde og er altid ved min side.
Kenna og jeg har stille og roligt arbejdet os op gennem programmmet og konkurrerer nu i elite-klassen.
Kenna og jeg er en del af det danske lydigheds-landshold og har deltaget i Nordisk Mesterskab. 
Vi glæder os til mange flere gode oplevelser sammen med landsholdet de kommende år.

Jeg er meget glad og stolt over at få lov, at repræsentere Canelana som ambassadør. 
Jeg elsker at være ude i al slags vejr og der er ikke noget bedre, til at holde både jeg og hundene varme, end uld.
Hundene kan let løbe og bevæge sig i det bløde, elastiske uld og dækkenerne bliver ikke for varme, men er dejligt åndbare.

Vi er også utrolig glade for Canelanas madrasser. 
Jeg har dem i bilen, hvor de er skønne, når man er en våd og mudret Border Collie efter træning. 
Selv om madrasserne bliver beskidte, lugter de ikke og de er nemme at ryste rene, når de er tørre.
Hjemme har vi også madrasserne, hvor de to gamle labber nyder at putte på det lune, bløde uld."ALLAN MAINDAL OG ARON

"Jeg hedder Allan Maindal. Jeg har trænet hund siden 1996.
I sin tid startede jeg med at træne DCH programmet, men fra 1999 har jeg udelukkende trænet IGP. 
Som barn havde vi ikke hund hjemme, men min mormor og morfar havde en schæfer, som jeg havde meget glæde af, og der blev min interesse for netop schæferhunde vagt. En gang schæfer....altid schæfer.

- Jeg har vundet DCH Danmarksmesterskab for IGP hunde 3 gange med 3 forskellige hunde.
- Jeg har vundet Schæferhunde-klubbens Danmarksmesterskab, med min nuværende hund Wilcken Aron.
- Jeg har deltaget ved 4 IGP 3 VM'er, og er stærkt på vej til at kvalificere mig til det 5.

Min hund Aron er 4 år, og er en top konkurrence hund, han elsker at træne både på banen og udenfor banen. Når ikke tiden bruges på banen, så står den på waterwalk og lange lufte-gåture. Vi har et godt makkerskab ham og jeg.

IGP på konkurrenceplan, kræver rigtigt meget af hunden, både fysisk og i hvile. Derfor er jeg meget glad for at blive medlem af Team Canalana. Jeg bruger allerede Canalana' dækken Ambassadør. Det benyttes når han ligger i bilen og efter waterwalk og træning. Det sørger for at holde ham varm og tør, og pasformen er perfekt, og det er utroligt nemt at sætte på og tage af, vores tro følgesvend i ind og udland."


ALEXANDER MØLLER RANDERIS, IMPI, KAYLEE OG ELLIOT

Alexanders mor Susanne skriver:
"Mød den aktive 9-årige Alexander, tager Canicross og K9 Biathlon med storm og hurtig løb! 

I 2023 opnåede Alexander bemærkelsesværdige resultater og blev dansk mester,
 samt sikrede sig Bronze, Silver og Gold Cup-titlerne i K9 Biathlon, alt sammen i hans debut sæson!

I 2024 hæver han barren endnu højere, da han har sat sig som mål at deltage i Canicross World Championships i Italien i oktober, så der trænes allerede hårdt for at blive udtaget.

Alexander er en krudtugle af ubegrænset energi, og denne sport er det perfekte match for hans passion for at være aktiv og tilbringe tid med sine tre bedste venner - hans 3 Border Collies Impi, Kaylee og Elliot. De bruges forskelligt alt efter hvilke løb han skal deltage i.

Det er ikke overraskende, at det er helt naturlig for ham at være aktiv med hans hunde. Begge hans forældre har i mange år været aktive deltagere i agility, Canicross og K9 Biathlon. Så hos Alexander er det hele familien der er med i både træningen og konkurrencerne. Dog når de ikke Alexander til sokkeholderne.

Følg med i Alexanders fantastiske rejse, når han og hans trofaste firbenede venner jagter drømme, slår rekorder og inspirerer os alle til at stræbe efter stjernerne!

Alexander er utrolig stolt og meget glad for at være blevet en del af Team Canelana Danmark. For ham er det vigtigt at hundenes muskler holdes varme før, under og efter alle løb. Der løbes i alt slags vejr og hundene skal virkelig bruge musklerne, da de også fungerer som motor for Alexander. Dæknerne sidder perfekt på hundene, og giver dem masser af bevægelsesfrihed. I bilen ligger hundene på Canelana madrassen. Så de også holdes varme og tørre efter løbene."


DORTHE KIÆRULFF, UNIQUE, FUJI OG CALLIE

"Et liv uden hunde – det er svært at forestille sig.
Mit liv gik for alvor i ”hundene”, da jeg i tilbage i 1995 stiftede bekendtskab med disciplinen agility. Siden da er der brugt mange mange timer på både træningsbanen og konkurrencebanen, som udøver. 
Sideløbende med dette er mit hunde CV blevet suppleret med både en instruktør- og en dommeruddannelse både inden for agility og Hoopers og senest også en uddannelse til veterinær rehabiliteringsterapeut.
Min partner ”in crime” har gennem mange år været min blue merle sheltie Callie også kaldet Kamprotten, der indtil videre har givet mig de største oplevelser på den nationale og internationale agility scene. Callie er nu knap 14 år og har skiftet agilitybanen ud med sofaen.
I dag er mine trofaste ledsagere Border Collierne Fuji og Unique på henholdsvis 6 år og 3 år. Fuji er min konkurrencehund, der løber i kl. 3, mens Unique fortsat er i kl. 1. Begge er også aktive inden for Hoopers, dog ikke på konkurrenceplan endnu.
Når man som jeg er aktiv hundefører, instruktør og dommer, så sætter dette store krav til min og ikke mindst mine hundes ”påklædning”. Når hundene i efterår og vinter træner udendørs eller i kolde haller, så er det vigtigt, at de har et godt dækken, der kan holde dem varme mellem de aktive perioder af en træningsaften. Tilsvarende er det vigtigt for mig, hvis jeg er afsted som instruktør eller dommer og har hund eller hunde med, at vide, at de har det varmt og komfortabelt, mens de venter på mig. Her er Canelana dækkenerne Thermo og Ambassadør vores fortrukne – og de sidder suverænt på hundene.
Og som veterinær rehabiliteringsterapeut er det også vigtigt at kunne rådgive om, hvordan hundene bedst holdes varme og komfortable.
Jeg ønsker det bedste til mine hunde, og er derfor stolt over at være en del af Team Canelana, da Canelana forstår vigtigheden af kvalitetsprodukter til vores firbenede venner. Dermed får mine hunde det bedste, når det kommer til komfort og trivsel. Canelana tænker heldigvis ikke kun på hunden, men også på mig, så der er også en produktserie til mennesker."


© COPYRIGHT 2022 - CANELANA DANMARK